Posredovanje u prometu nekretnina i održavanje nekretnina

Nakon skoro dvije decenije iskustva u prometu nekretnina naša firma SVETI STEFAN – REAL ESTATE je prije par godina prateći tržišta došla do poslovne ideje održavanja svih nekretnina sa naglaskom na stambene zgrade jer se pokazalo da se mnogo brže i lakše prodaju i kupuju stanovi u stambenim zgradama koje su sređene i koje se redovno održavaju.
Sve kreće sa formiranje skupštine stanara i izborom upravnika čija je uloga najvažnija kada je riječ o svim odlukama vezano za funkcionisanje i održavanje stambene zgrade.
Kod “starijih” stambenih zgrada uloga skupštine stanara se najviše ogleda u tome da se popravi stanje u kojem se zgrada nalazi ili održava već postojeće stanje ako se o stambenoj zgradi vodila briga od početka.
Sto se tiče novogradnje, potrebno je odmah na početku prije useljenja stanara formirati skupštinu stanara kako bi se sve nešto što je novo odmah održavalo na jako kvalitetan način što bi garantovalo samo redovno održavanje stambene zgrada bez nekih većih i dodatnih troškova.
Uloga upravnika kao što rekosmo je najvažnija, ali ipak, svi stanari su podjednako odgovorni za stanje stambene zgrade u kojoj žive.
Biti ODGOVORAN KOMŠIJA je zadatak svih nas.

Ukoliko prodajete/kupujete nekretninu možete pogledati naš sajt www.svetistefan-realestate.com ili nam se obratiti na e-mail office@svetistefan-realestate.com kao i na broj telefona +38269038279.