PORTUNI 033 od sada i u TIVTU

Poštovani klijenti,
 
Naša Agencija Portuni 033 će od 01.01.2022.god. svoje usluge svim zainteresovanim klijentima pružati i na teritoriji Opštine Tivat, definitivno Opštine sa trenutno najvećim razvojnim potencijalom u Crnoj Gori.
Istraživajući tržište  nekretnina sa posebnim osvrtom na stambene zgrade i njihovo odžavanje kao jednu od naših djelatnosti došli smo do zaključka da se u Tivtu trenutno gradi mnoštvo stambenih zgrada i tako jako kvalitetno i što je najvažnije sa planom.
Takođe, ono što je uočeno je da su to zgrade luksuznije od prosjeka, da većina njih imaju bazen za stanare kao i da spratnost ne prelazi uglavnom četiri sprata.
Sve zgrade se rade u mediteranskom stilu kako i priliči jednom primorskom gradu.
Zanimljivo je takođe, što oko svake stambene zgrade je detaljno isplaniran kako parking prostor tako i zelenilo oko stambene zgrade što još više doprinosi i onako lijepom i kulturnom izgledu samog grada Tivta.
 
Zato su Portuni 033 odlučili da kada je već sve građeno planski sa svim neophodnim sadžajima za kvalitetan život svih etažnih vlasnika stambenih zgrada svojim asortimanom usluga doprinesu i da odžavanje istog bude na najvećem mogućem nivou.
 
Očekujemo Vaš poziv i radujemo se budućoj saradnji.